Pitajte nas 080 020 500
 
 

NOVOSTI

22 May 2015
Novosti web

Projekat "Cvijeće prirodi, osmijeh djeci"

I ove godine Ecoton Vas poziva da pokažete svoju humanost i ekološku osviještenost.

Posjetite nas na platou ispred BBI Centra i pridružite nam se u realizaciji projekta "Cvijeće prirodi, osmijeh djeci". Od 25.05.-27.05. 2015. građani će moći kupiti sadnicu dekorativnog cvijeća uz koju će dobiti ukrasnu drvenu pločicu. Na toj pločici ostavit će svoju poruku ili nacrtati motiv po želji.

Kupljeni cvijet sa drvenom pločicom iskoristit će se za uljepšavanje jednog dijela Vrela Bosne, a koji će posjetioci imati priliku vidjeti 05.06.2015. Na taj način zajedno ćemo obilježit Svjetski dan zaštite okoliša te ukazati na važnost aktivnog učešća svih nas u njegovom očuvanju.

Pored ekološkog cilja projekat je važan i sa humane strane budući da će se sva sredstva, prikupljena prodajom cvijeća, donirati Udruženju za podršku djeci i roditeljima "Budućnost", udruženju koje se bavi problematikom djece sa autizmom.  

Pozivamo Vas da kupite cvijet i budete dio projekta kao kompanija, kao pojedinac, kao prijatelj koji je ovoj djeci potreban.

Kupite cvijet i pokažite znak pažnje prema djeci s autizmom!

ORGANIZATOR

Ecoton doo

PRIJATELJI PROJEKTA

KJU za zaštićena prirodna područja, Udruženju za podršku djeci i roditeljima "Budućnost", BBI Centar, Eko život, AD Plus, Park doo

MEDIJSKI POKROVITELJI

Antena Sarajevo, Hayat TV